AKTUELNO

DSS je bio neobavešten kada je gorelo Kosovo 2004. a neobavešten je i sada - da je Velika Albanija tu i da joj se mora suprotstaviti spasavajući sve što se spasiti možže, učvršćujući svoju držžavu i narod, pručili su večeras iz Pokreta socijalista.

PS je reagovao na saopštenje DS S u kojem se kaže da nema merodavnijeg svedočenja o izdajničkoj politici predsednika Republike i Vlade Srbije od izjave ministra odbrane Aleksandra Vulina da se "između nas i Velike Albanije mora stvoriti čvrsto i jasno razgraničenje".

Kako kažu u PS, ko na vlast dođe po volji stranaca, bez izborne pobede i linčujući novinare i političke protivnike, taj mora da se nada da je narod zaboravio da je DS S odmah po paljenju skupštine na slobodu pustio preko dve hiljade zarobljenih šiptarskih terorista, i, umesto da se bori za Srbe na KiM, izručio generala Lazarevića Hagu.

- Kada je 2004. godine Kosovo gorelo, DSS je bio neobavešten, baš kao što nije preduzeo ništa kada je Kosovo proglasilo nezavisnost ili kada su Srbi u Crnoj Gori molili za pomoć da se zajednička država Srbije i Crne Gore ne raspadne. Kao što je tada bio neobavešten tako je DSS i sada neobavešten da je Velika Albanija tu i da joj se mora suprotstaviti spasavajući sve što se spasiti može, a učvršćujući svoju državu i narod - navodi se u saopštenju PS.

#Pokret socijalista

'